Våra stugor och hus

Ski in, ski out
Bo mitt i skidbacken! Slipp bil till och från liftsystemet.  

Fjällstugor och hus
Fjällstugor-boende i fjällmiljö en bit bort från backen.

Offers

Deals
Erbjudanden och
sista minuten deals.

Reviews

Recensioner
Läs vad gäster
tycker om husen.


Integritetspolicy

Genom att använda denna webbplats (www.bokavemdalen.se) samtycker du till att BOKAVEMDALEN behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy.

BOKAVEMDALEN respekterar alla önskemål om konfidentialitet kring personuppgifter som lämnas online, och vi strävar efter att inneha ett lämpligt skydd för att genomföra korrekt behandling av alla personuppgifter som vi tar emot.

Om du inte samtycker till integritetspolicyn bör du inte använda www.bokavemdalen.se, BOKAVEMDALENs Facebook-sida och/eller BOKAVEMDALENs nyhetsbrev.

 

Personuppgifter

Personuppgifter är alla de uppgifter som kan användas för att identifiera en person, inklusive, men inte begränsat till, för- och efternamn, hemadress, e-postadress samt eventuella andra kontaktuppgifter, oavsett om de rör personens privatbostad eller arbetsplats.

 

Vilka personuppgifter samlar vi in och behandlar?

I allmänhet kan du använda www.bokavemdalen.se utan att tala om för oss vem du är eller lämna ut personuppgifter om dig själv.

BOKAVEMDALEN behöver dock ha tillgång till vissa personuppgifter för att kunna handla med dig och tillhandahålla nyheter och andra tjänster. Genom att aktivt acceptera BOKAVEMDALENs persondatapolitik accepterar du samtidigt att  företaget får använda din information till direktmarknadsföring.

 

BOKAVEMDALEN samlar in och behandlar uppgifter om dig när du:

  • Lämnar uppgifter i samband med att du skapar eller gör ändringar på ditt användarkonto hos oss i syfte att kunna använda vissa tjänster.
  • Anmäler dig till BOKAVEMDALEN’s nyhetsbrev och därmed accepterar att vi skickar marknadsföringsmaterial antingen via e-mail med information om öppettider, nyheter och specialerbjudande. 
  • Betalar för ett köp (dock inte kortuppgifter).
  • Skickar in en fråga, ett klagomål eller ger oss feedback.
  • Lämnar personuppgifter till oss via webbplatsen eller på annat sätt.

BOKAVEMDALEN samlar endast in de personuppgifter som är nödvändiga (t.ex. e-postadress och namn) för att tillhandahålla den tjänst du efterfrågar. Vi behöver registrera personuppgifter och personligt identifierbar information för att vi ska kunna analysera hur besökare använder BOKAVEMDALENs webbplats med hjälp av Google Analytics.

BOKAVEMDALEN samlar inte in personligt identifierbar information om kunder från tredje part.

BOKAVEMDALEN lagrar inte någon information om betalningsmedel, t.ex. kortnummer på betalkort, bankkontonummer eller liknande.

 

Till vilka överför vi personuppgifter?

Personuppgifter som lämnas på www.bokavemdalen.se överförs endast till

  • bolagets interna avdelningar
  • utvalda och betrodda tredje parter som kan använda dina personuppgifter för att leverera varor eller tjänster som du har beställt
  • samarbetspartner i syfte att registrera och underhålla ditt användarkonto.

BOKAVEMDALEN överför i övrigt enbart personuppgifter till andra parter, såsom missbruksregister i enlighet med tillämplig lag, om kunden i fråga missbrukar eller utövar bedrägeri gentemot BOKAVEMDALEN.

För att kunna utveckla och förbättra BOKAVEMDALENs webbplats för vi statistik över hur besökarna använder vår webbplats. Statistiken används endast i sammanfattad form, t.ex. för att se vilka sidor och webbläsare som våra kunder använder mest.

BOKAVEMDALEN använder Google Analytics för att samla in besöksstatistik och överlämnar i samband med detta IP-adresser till Google Analytics. Google kan lämna ut information till tredje part om så krävs enligt lag, eller till en tredje part som utför arbetsuppgifter för deras räkning. Genom att besöka www.bokavemdalen.se accepterar du sekretessvillkoren för Google Analytics. Villkoren finns på  https://www.google.com/privacy.html

Förutom i ovanstående fall lämnar BOKAVEMDALEN inte ut uppgifter om hur enskilda kunder använder tjänsterna på www.bokavemdalen.se.

 

Var lagras dina personuppgifter?

Personuppgifterna lagras på servrar i Stockholm. Vissa personuppgifter administreras av tredje part (personuppgiftsbiträde), som lagrar och behandlar personuppgifter för BOKAVEMDALENs räkning i enlighet med denna integritetspolicy och gällande dataskyddslagstiftning.

Vi sparar endast personuppgifter så länge som är nödvändigt i förhållande till de ändamål som beskrivs ovan.

 

Tillgång till personuppgifter

Du kan när som helst ändra din kontoinformation och dina intresseområden, samt ange om vi får kontakta dig för erbjudanden om produkter eller tjänster eller om du vill avsluta din prenumeration på direktmarknadsföring. Om du vill avsluta nyhetsbrevet kan du när som helst klicka på ”Avanmäl nyhetsbrev” längst ner i nyhetsbrevet.

Du kan få information om vilka uppgifter vi har registrerat om dig. Om du vill få en kopia av dessa uppgifter kan du skriva till oss på info@bokavemdalen.se

 

Cookies

Utöver de uppgifter som du själv anger i samband med köp, anmälan till nyhetsbrev och andra tjänster, använder www.bokavemdalen.se cookies. Läs mer om våra cookies samt information om hur du kan radera cookies på nedanstående länk.


Om Cookies

 

Om du inte vill att BOKAVEMDALEN identifierar din dator, mobil etc. med hjälp av cookies kan du på ovanstående länk även läsa om hur du kan radera eller blockera cookies i din webbläsare.

Vid varje besök på webbplatsen – oavsett om det finns en cookie – registrerar vi användarens typ av webbläsare, operativsystem, värd (host) och webbadresser till de sidor som åtkomst önskas. Dessa data används i ett samlat och anonymiserat diagram för statistisk analys om hur webbplatsen används i allmänhet.

 

Kontakt samt ändringar och uppdateringar av integritetspolicyn

BOKAVEMDALEN åtar sig att alltid uppfylla lagstiftningens krav om att skydda integriteten.

Kontakta oss om du har frågor om eller synpunkter på vår integritetspolicy, eller om du har synpunkter på hur vi behandlar dina personuppgifter.