Våra stugor och hus

Ski in, ski out
Bo mitt i skidbacken! Slipp bil till och från liftsystemet.  

Fjällstugor och hus
Fjällstugor-boende i fjällmiljö en bit bort från backen.

Offers

Deals
Erbjudanden och
sista minuten deals.

Reviews

Recensioner
Läs vad gäster
tycker om husen.


Gästbok, omdömen och recensioner

Några dagar efter er vistelse så skickar vi en länk där ni kan skriva lite kort om hur ni tyckte att er vistelse har varit. Gästernas omdömen är mycket viktiga för oss, och kan säkert hjälpa andra som ska boka en stuga eller hus. Endast personer som bott i huset får skriva i gästboken.

SH18

Envägen 11A

Skrivet 2015-01-30 av
 
Fin lägenhet med stora sociala ytor vilket möjliggör umgänge med flera. Vi hyrde 3 lägenheter och en kväll samlades vi till middag i ett av husen och det fungerade perfekt. Hallen är stor och bra och ger utrymme för alla attiraljer man har vid skidåkning. Badrummet är stort och fräscht med bra bastu vilket är en viktig del i upplevelsen när man åker skidor. Finns också tillräckligt med avlastningsytor för necessärer och annat, en detalj som ibland glöms bort. Dörren till duschen går inåt och det blir lite krångligt att komma in. Skulle kunna gjorts på annat sätt. Svar fr ägare: Duschdörren går att dra både inåt och utåt. Köket är väl utrustat. Det enda vi saknade var en kakform. Fixades genom lån av Högfjällshotellet. Dock var det ont om skafferiplats för torrvaror. Alla skåp var redan fyllda. Sovrummen var fina med bra säng och tillhörande utrustning. Saknade fler hängare och en stol att lägga kläder på. Loft-delen är ett bra extra utrymme. Här kunde man ev sätta in en till säng i hörnet i stället för bäddsoffa? Överlag en mycket bra lägenhet/stuga. Jag uppskattade väggarna av trästockar som gav en genuin och naturnära prägel till huset. Likaså den fina stenväggen runt kaminen. Saknade lite bilder och mer personlighet men kan förstå om man inte vill inreda mer då huset hyrs ut ofta. Vi tackar för en fin vistelse!


Bekvämlighet:
 (5 av 5)
Barnvänlighet:
 (4 av 5)

Generell standard:
 (5 av 5)
Valuta för pengarna:
 (5 av 5)
Overall rating 4.75/5

SH17

Envägen 11B

Skrivet 2015-01-30 av
 
Fin lägenhet med stora sociala ytor vilket möjliggör umgänge med flera. Vi hyrde 3 lägenheter och en kväll samlades vi till middag i detta hus och det fungerade perfekt. Hallen är stor och bra och ger utrymme för alla attiraljer man har vi skidåkning. Badrummet är stort och fräscht med bra bastu vilket är en viktig del i upplevelsen när man åker skidor. Finns också tillräckligt med avlastningsytor för necessärer och annat, en detalj som ibland glöms bort. Dörren till duschen går inåt och det blir lite krångligt att komma in. Skulle kunna gjorts på annat sätt. Svar fr ägare: Duschdörren går att dra både inåt och utåt. Köket är väl utrustat. Det enda vi saknade var en kakform. Fixades genom lån av Högfjällshotellet. Dock var det ont om skafferiplats för torrvaror. Alla skåp var redan fyllda. Sovrummen var fina med bra säng och tillhörande utrustning. Saknade fler hängare och en stol att lägga kläder på. Loft-delen är ett bra extra utrymme. Här kunde man ev sätta in en till säng i hörnet i stället för bäddsoffa? Överlag en mycket bra lägenhet/stuga. Jag uppskattade väggarna av trästockar som gav en genuin och naturnära prägel till huset. Likaså den fina stenväggen runt kaminen. Saknade lite bilder och mer personlighet men kan förstå om man inte vill inreda mer då huset hyrs ut ofta. Vi tackar för en fin vistelse!


Bekvämlighet:
 (5 av 5)
Barnvänlighet:
 (4 av 5)

Generell standard:
 (5 av 5)
Valuta för pengarna:
 (5 av 5)
Overall rating 4.75/5